Bratislavčan šoféroval svoje Audi TT opitý a bez dokladov

31.5.2016
0
Bratislavčan šoféroval svoje audi tt opitý a bez dokladov - policia_auto2
Páčil sa vám článok?

Polícia obvinila 55-ročného Viliama S. z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Bratislavčan skončil v rukách pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave potom, ako pri jazde Karloveskou ulicou v Bratislave neuposlúchol výzvu na zastavenie svojho auta.

Polícii sa pokúsil uniknúť so svojím športovým autom značky Audi TT po ulici Líščie údolie. "Tam následne s autom zastavil, vystúpil z neho a rozutekal sa, avšak len pár metrov od vozidla, nakoľko policajti ho ihneď zadržali," opísala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Muž polícii nepredložil doklady pričom tvrdil, že ich nemá pri sebe. Pri dychovej skúške mu zistili 1,05 mg/l alkoholu v dychu, opakovane 0,99 mg/l alkoholu v dychu. Ďalšiu jazdu mu policajti zakázali, keďže pre svoj stav mohol ohroziť život a zdravie ľudí alebo spôsobiť značnú škodu na majetku, vysvetlila Kurucová.

Bratislavčana eskortovali na policajné oddelenie, kde bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Prípad polícia realizuje v tzv. „super rýchlom konaní“.

(TASR)

Páčil sa vám článok?