Na Seberíniho ulici v pondelok vylúpili pobočku banky

14.10.2014
0
Na seberíniho ulici v pondelok vylúpili pobočku banky - lupez_13102014_1
Páčil sa vám článok?

Neznámy ozbrojený páchateľ v pondelok 13. októbra 2014 vylúpil pobočku banky na Seberíniho ulici v Bratislave. Okolo 15.30 h vstúpil do pobočky banky s krátkou zbraňou v ruke a žiadal zamestnancov o vydanie finančnej hotovosti.

Po zmocnení sa peňazí spolu s farbiacim balíčkom na bankovky ušiel lupič na dosiaľ neznáme miesto. V čase prepadu sa v priestoroch pobočky nenachádzal žiaden klient, lúpež sa zaobišla bez zranení.

K popisu páchateľa: Zdanlivý vek muža je približne 30 rokov, štíhlej postavy, vysoký asi 185 cm. Tvár si prekrýval okuliarmi, na hlave mal šiltovku, kapucňu z mikiny modrej farby. Na sebe mal rifle, so sebou tmavý ruksak, ozbrojený krátkou guľovou zbraňou. Páchateľ môže byť v súčasnosti zafarbený od farby slúžiacej na znehodnotenie bankoviek.

V prípade, ak si občania všimli na Seberíniho ulici v Bratislave  v popoludňajších hodinách unikajúceho muža, prípadne akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?