V sobotu na Tomášikovej ulici maskovaný muž vylúpil herňu

13.10.2014
0
Páčil sa vám článok?

Doposiaľ neznámy páchateľ v sobotu 11. októbra 2014 okolo 16.30 h vylúpil herňu na Tomášikovej ulici v Bratislave. Ozbrojený a kuklou maskovaný muž vstúpil do herne a od zamestnankyne žiadal pod hrozbou použitia zbrane vydanie hotovosti. Žena mu v obave o život a zdravie vydala približne 3500 €.

Páchateľ potom ušiel na dosiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez ujmy na živote a zdraví, v inkriminovanom čase sa v herni okrem zamestnankyne mali nachádzať traja zákazníci.

Podľa dostupných informácií ide o muža vo veku asi 20 až 30 rokov, maskovať sa mal čiernou kuklou. Oblečenú mal mať čiernu mikinu, krátke nohavice modrej farby, tenisky s výraznými oranžovo-žltými šnúrkami. Po páchateľovi pátra polícia.

"V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak si občania všimli v čase okolo 16.30 h na Tomášikovej ulici a v jej okolí unikajúceho muža, alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uvádza sa v policajnom hlásení.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?