Polícia obvinila dílerov z Vrakune a Podunajských Biskupíc

25.1.2013
0
Polícia obvinila dílerov z vrakune a podunajských biskupíc - drogy1
Páčil sa vám článok?

Policajti zadržali drogových dílerov z bratislavskej Vrakune a Podunajských Biskupíc. Akcia sa začala domovými prehliadkami na Baltskej a Stavbárskej ulici, kde zadržali štyri osoby, 39-ročnú Silviu D., 41-ročného Róberta S., 61-ročnú Alžbetu K. a 44-ročného Františka D.

Policajný vyšetrovateľ ich už obvinil z drogovej trestnej činnosti a chce ich stíhať väzobne. TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

"Počas domových prehliadok sa zaistilo množstvo stôp. Prevažne predmety a nástroje prispôsobené na konzumáciu a distribúciu drog, digitálne laboratórne váhy, injekčné striekačky, takzvané skladačky a vrecúška s obsahom kryštalických látok, ako aj mobilné telefóny," povedala Hrášková. Policajti zaistili aj podozrivé látky, pravdepodobne ide o heroín a pervitín, musí to ešte potvrdiť expertíza. Zo zaisteného množstva látky by bolo možné vyrobiť minimálne 23 dávok pervitínu a 42 dávok heroínu, pokračovala hovorkyňa.

Obvineným hrozia štyri až desať rokov vo väzení. Na akcii spolupracovali policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II a Národná kriminálna agentúra Prezídia Policajného zboru.

(TASR)

Páčil sa vám článok?