Polícia pátra po páchateľovi prepadnutia banky na Čavojského

27.6.2012
0
Pátra po páchateľovi prepadnutia banky na čavojského - Lupic1
Páčil sa vám článok?

Policajti pátrajú po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia v pobočke banky na Čavojského ulici v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves.

"Ozbrojený maskovaný páchateľ vošiel do pobočky banky dnes popoludní po 15.00 h," priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová. Od pracovníčky pobočky žiadal pod hrozbou použitia zbrane finančnú hotovosť. "V obave o svoj život, ako aj zdravie, mu zamestnankyňa vydala doposiaľ nevyčíslenú sumu peňazí," dodala Kurucová. Následne páchateľ z pobočky ušiel a podľa súčasných zistení mal unikať smerom na Líščie údolie.

"Počas lúpeže sa v pobočke žiaden klient nenachádzal, lúpež sa zaobišla bez zranení," opísala Kurucová. Páchateľov zdanlivý vek je 30 rokov, na hlave mal kuklu a oblečené mal tmavé oblečenie, obuté biele tenisky. "Ozbrojený má byť krátkou guľovou zbraňou," doplnila Kurucová.

Akékoľvek informácie vedúce k vypátraniu páchateľa, to znamená informácie o smeru úniku páchateľa, ako aj o jeho súčasnom pohybe či pobyte, môžu ľudia polícii poskytnúť na bezplatnej linke 158. Urobiť tak môžu aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(TASR)

Páčil sa vám článok?