Správy z bratislavského podsvetia 24/2010

23.6.2010
0
Páčil sa vám článok?

NA GORKÉHO ULICI prišiel mladý Angličan o peňaženku a v nej o približne 250 eur. Stalo sa tak počas posedenia na terase, si nevšimol, ako mu niekto spoza chrbát zobral bundu s peňaženkou. Samotnú bundu našli odhodenú v koši, peňaženka ležala o pár metrov ďalej, ale už bez peňazí.

NA MOZARTOVEJ ULICI prišiel 18-ročný chlapec o bicykel. Stalo sa tak v priebehu pár minút, keď mladík vyskočil za kamarátom a bicykel odložil vo vnútornom priestore domu, pri schránkach. Keď sa však o chvíľu vrátil, bicykel zmizol. Nenašiel ho ani po prehľadaní okolia a tak bude musieť zabudnúť na svojho dvojkolesového tátoša. Škodu vyčíslil na 400 eur.

NA EINSTEINOVEJ ULICI prišiel zahraničný turista o poriadnu veľkú sumu peňazí. Krátko popoludní chcel 55-ročný Talian nastúpiť do svojho vozidla Renault Megane. Po tom, ako nastúpil do auta, však k nemu pristúpil neznámy páchateľ, ktorý od Taliana žiadal finančnú hotovosť. Neskôr do vozidla nastúpili ďalší dvaja neznámi páchatelia, ktorí pod hrozbou použitia zbrane (v tomto prípade išlo o ostrý predmet) opätovne žiadali peniaze. Poškodenému vzápätí zobrali približne 14 000 eur a ušli k bočnému vchodu nákupného centra. Počas lúpeže k zraneniu nedošlo. Páchateľom hrozí trest odňatia slobody až na 12 rokov.

NA VLÁRSKEJ ULICI horeli autá odparkované v garáži. Stalo sa tak počas víkendovej noci, keď tesne po polnoci privolali hasičov k požiaru v garáži. Plamene sa pustili do vozidiel Toyota RAV4 a Opel Tigra. Obe mali bratislavské EČV a patrili spolumajiteľovi dvoch firiem. Požiar spôsobil škodu aj na garáži.NA

BILÍKOVEJ ULICI našli v byte mŕtvu starenku. Objavil ju syn a policajti po obhliadke okamžite zistili, že starenku niekto zbil na smrť. Na jej tvári objavili množstvo podliatín a modrín, ktoré pravdepodobne zapríčinili údery päsťami. Tvarové kosti mala rozlámané a práve to bolo zrejme príčinou smrti. Policajti zadržali 62-ročného suseda, ktorého mali umiestniť do cely predbežného zaistenia.

(mm)

Páčil sa vám článok?