Správy z bratislavského podsvetia 20/2010

26.5.2010
0
Páčil sa vám článok?

NA ČAPAJEVOVEJ ULICI sa pod osobným motorovým vozidlom Ford Mondeo nachádzal neznámy balíček. Oznam dostali policajti, ktorí sem vyslali hliadky a tie objav potvrdili. Nešlo však o nástražno-výbušný systém, ale o veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou.

NA HAANOVEJ ULICI sa nevedeli zmestiť do kože dvaja podgurážení chlapi. Najskôr sa pustili do seba, a keď zistili, že sú rovnako opití, vybrali si za cieľ náhodných okoloidúcich, ktorých žiadali o peniaze. Ich výtržností ukončila až hrozba privolania polície, po ktorej sa dvojica rýchlo stratila.

NA PAJŠTÚNSKEJ ULICI si vodič jedného zo zaparkovaných vozidiel nedával pozor na veci. Tašku s peňaženkou, v ktorej mal okrem peňazí aj doklady a kreditné karty, položil počas vyberania nákupu na kapotu. Pozornému zlodejovi potom stačilo aj pár sekúnd na to, aby tašku zobral.

NA OBCHODNEJ ULICI prišla o doklady študentka sediaca v jednom z barov. Kabát s dokladmi si prehodila cez stoličku a počas rozhovoru prestala naň dávať pozor. Využila to neznáma osoba, ktorá jej z vrecka kabáta ukradla občiansky preukaz, električenku a ďalšie doklady.

(mm)

Páčil sa vám článok?