Policajti zadržali podozrivého z lúpežného prepadu

4.5.2010
0
Páčil sa vám článok?

Krátko pred 17:30 h vošiel do stávkovej kancelárie na Šancovej ulici v Bratislave ozbrojený páchateľ a žiadal finančnú hotovosť. Pracovníčka stávkovej kancelárie mu v obave o život a zdravie vydala 100 €. Počas lúpeže bol v stávkovej kancelárii jeden klient. Lúpež sa obišla bez zranenia.

Páchateľ následne ušiel smerom k Trnavskému mýtu. Klient, ktorý bol v tom čase v stávkovej kancelárii, sledoval podozrivú osobu a kontaktoval políciu.

Bratislavskí policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky boli okamžite na mieste a pomocou operačného dôstojníka komunikovali s klientom prenasledujúcim podozrivú osobu. Policajti ani nie po desiatich minútach na základe popisu zadržali podozrivého v objekte železničného depa medzi Račianskou a Kukučínovou ulicou.

Podozrivou osobou je 34-ročný muž z okresu Trebišov. Dobrovoľne vydal odcudzené peniaze a zbraň - plynovú pištoľ. Policajti muža predviedli na policajné oddelenie, kde ho vypočúva vyšetrovateľ. Mužovi hrozí po preukázaní viny trest odňatia slobody až na 12 rokov.

(sita)

Páčil sa vám článok?