Správy z bratislavského podsvetia 06/2010

17.2.2010
0
Páčil sa vám článok?

NA TRHOVEJ ULICI mali krádež v reštaurácii. Zatiaľ neznámy páchateľ tam využil nepozornosť jedného z návštevníkov a z vnútorného vrecka vetrovky mu ukradol peňaženku. Majiteľovi vetrovky vznikla škoda 400 eur.

NA SARATOVSKEJ ULICI prepadli a olúpili ženu. Vo večerných hodinách si zlodeji vyhliadli staršiu pani idúcu z banky. Pred nasadnutím do auta jej z ruky vytrhli kabelku a ušli na neznáme miesto. Žena mala v kabelke vyše 6 tisíc eur, okrem toho všetky doklady, kľúče od bytu a ďalšie osobné veci. Celkovú škodu odhadla na vyše 33 tisíc eur.

NA BACHOVEJ ULICI prepadli kasíno. Podvečer vošiel ozbrojený maskovaný lupič do miestnosti a od pracovníčky žiadal peniaze. Pracovníčka mu z obavy o svoj život a zdravie dala 10 000 eur. Páchateľ ich zobral a ušiel.

NA ULICI POD LIPAMI neznámy páchateľ prepadol pobočku Slovenskej sporiteľne. Krátko po jej otvorení vošiel do budovy muž a od pracovníčky banky žiadal peniaze, pričom prízvukoval, aby mu nedala označené. Žena mu v obave o svoj život odovzdala sedemtisíc eur. Muž si ich zobral a ušiel na neznáme miesto.

NA CYPRICHOVEJ ULICI sa zlodej pokúsil vylúpiť pobočku banky. Tesne po poludní vošiel do budovy, a zakričal, že ide o prepad. Keď však zbadal, že v miestnosti je viac ľudí, zrejme spanikáril a z miesta ušiel. Polícia po páchateľovi pátrala a po necelých dvoch hodinách aj zadržala jedného podozrivého. Išlo o 39-ročného muža z Nitry, ktorého v súčasností vyšetrujú.

NA BRANČSKEJ ULICI prišiel o cennosti nepozorný vodič. Keď sa v noci vrátil zo služobnej cesty, nechal si vo vozidle niekoľko vecí. Jeho nepozornosť však využili zlodeji, ktorí ukradli z auta DVD prehrávač a igelitku ležiacu na zemi. Práve taška mala pre nich asi najväčšiu hodnotu, pretože muž si v nej doniesol rôzne šperky - prstene a retiazky za približne 2-tisíc eur. Zlodeji sa do vozidla dostali tým najjednoduchším spôsobom - rozbili okno. Polícia po nich pátra.

(mm)

Páčil sa vám článok?