Na futbal s Českom je pripravená aj polícia

3.9.2009
0
Páčil sa vám článok?

Na kvalifikačný zápas medzi Slovenskom a Českou republikou, ktorý sa uskutoční v sobotu večer na bratislavskom Tehelnom poli, sa pripravujú aj policajti. Zápas je označený ako rizikový, polícia preto prijala primerané bezpečnostné opatrenia, informoval zástupca bratislavskej policajnej hovorkyne František Peczár.

O bezpečnosť pred zápasom, počas neho aj po ňom sa postará niekoľko sto policajtov. Pripravené bude vodné delo, ťažkoodenci, kukláči, jazdecká polícia, policajti so špeciálne vycvičenými psami. Situáciu budú monitorovať kriminalisti. Ulice v okolí štadióna budú uzavreté podľa potreby, závisieť to bude od vývoja dopravnej situácie a počtu fanúšikov oboch mužstiev.

Prípadná výluka premávky by sa mala týkať ulíc Bajkalská, Vajnorská, Tegelhoffa, Príkopová a Kalinčiakova, všetko však bude závisieť od situácie v okolí štadióna, uviedol Peczár.

Na poriadok v obvode železničných dráh dohliadnu železniční policajti. Tí budú v spolupráci s českou políciou sprevádzať fanúšikov vo vybraných vlakoch.

(sita)

Páčil sa vám článok?