Polícia hľadá svedkov predvianočnej nehody

5.1.2009
0
Páčil sa vám článok?

Príslušníci Policajného zboru (PZ) SR hľadajú prípadných svedkov tragickej dopravnej nehody, ku ktorej došlo 21. decembra 2008 na Hodonínskej ulici v Bratislave v smere od Lamača do Záhorskej Bystrice okolo tretej hodiny ráno.

Vodič vozidla Honda Accord s českým evidenčným číslom, červenej farby, zišiel z doposiaľ nezistených príčin mimo vozovku a narazil do stĺpa verejného osvetlenia, čím sa po náraze odtrhla predná časť vozidla a auto skončilo v priekope. Pri nehode prišiel o život 22-ročný Bratislavčan, ďalší 22-ročný Bratislavčan zomrel na následky zranení po prevoze do nemocnice.

Pri vyšetrovaní tejto tragickej dopravnej nehody môže policajtom dopomôcť akákoľvek svedecká výpoveď. "Preto, ak by ste sa vedeli vyjadriť k okolnostiam pred dopravnou nehodou, prípadne k samotnej dopravnej nehode, urobte tak prostredníctvom volania na bezplatnú linku polície 158 alebo u samotného vyšetrovateľa na čísle 09610 34 632, prípadne 09610 34 601," informovala dnes TASR Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Podľa medializovaných informácií pri tejto dopravnej nehode zahynul syn známeho herca Andyho Hryca Hugo, ktorý sa posledných niekoľko mesiacov liečil z rakoviny semenníkov. Pre chorobu prerušil aj vysokoškolské štúdium v Moskve.

(tasr)

Páčil sa vám článok?