V centre mesta sa zrútila stena starého domu

18.8.2008
0
Páčil sa vám článok?

Na Námestí 1. mája v Bratislave sa dnes (v pondelok 18. augusta 2008) poobede zrútila stena rodinného domu. Budova by podľa prvých informácií nemala byť obývaná, údajne sa tam občas pohybovali bezdomovci.

Informáciu priniesla televízia TA3. Polícia momentálne za pomoci psov prehľadáva dom na Námestí 1. mája, ktorého stena sa v poobedňajších hodinách zrútila. TASR to potvrdilo Operačné stredisko HaZZ Bratislava.

AKTUALIZOVANÉ (18.8.2008, 21:20): Pri dnešnom nešťastí v centre Bratislavy, kde sa okolo 15:30 h zrútila stena rodinného domu, sa nikto nezranil. Podľa informácií, ktoré odzneli v hlavnom spravodajstve televízie TA3, bola časť budovy neobývaná. V čase zrútenia na tomto mieste nikto nebol okrem pár ľudí, ktorí pracovali v jej blízkosti.

Podľa krajského riaditeľa Policajného zboru v Bratislave Pavla Bratha sa hneď po nahlásení nešťastia na miesto dostavili policajti, špeciálne cvičené policajné psy a pracovníci komplexnej centrálnej záchrannej služby. Tí podľa jeho slov vylúčili akýkoľvek možný pohyb osôb, resp. nejakých zranení.

"Príčina zatiaľ nie je známa, stále čakáme na privolaného statika," uviedol Brath. Na mieste je už aj jedna spolumajiteľka, ďalšie informácie týkajúce sa majiteľov budovy polícia naďalej zisťuje.

(tasr)

Páčil sa vám článok?