Správy z bratislavského podsvetia 27/2008

5.8.2008
0
Páčil sa vám článok?

NA RAJECKEJ ULICI pokúšal osud 35-ročný Marin K. S. z Bratislavy. Najskôr ho polícia zaistila ako podozrivého z vlámania sa do osobného vozidla, potom počas prehliadky uňho našli elektronický organizér. Zaistený sa pustil aj do policajtov, ktorým sa vyhrážal dokonca zabitím. Marin K. S. skončil v cele policajného zaistenia.

NA ROVNIANKOVEJ ULICI Bratislavčan Andrea M. pod vplyvom alkoholu napádal svojich rodičov a priateľku. Pred policajtmi vykrikoval heslá vyzývajúce na potlačenie základných ľudských práv a slobôd. Obvinili ho preto z prečinu podpory a propagácie skupín smerujúcich k potláčaniu základných ľudských práv a slobôd hrozí mu niekoľkoročné väzenie..

NA DOLNOZEMSKEJ ULICI sa 44-ročný Štefan R. z Bratislavy vyhrážal policajtom zabitím a fyzickou likvidáciou. Jedného z nich dokonca chytil pod krk a dusil ho. Obvinenému hrozí trest odňatia slobody na päť rokov.

NA KAŠMÍRSKEJ ULICI objavili pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci opité 7-ročné dievčatko. Dieťa malo žalúdočné ťažkosti, zvracalo, no jeho ošetreniu bránila dospelá žena, ktorá mu dala alkohol. Záchranári preto privolali políciu, ktorá navyše zistila, že matka dievčatka spala v tom istom byte, ale bola pod vplyvom alkoholu. Dvadsaťdeväťročná suseda, takisto opitá, bránila malú Helenku ošetriť, navyše udrela do tváre jedného zo zdravotníkov a napadla aj policajta. Suseda je teraz podozrivá z úmyselného prečinu podávania alkoholických nápojov mládeži a z útoku na verejného činiteľa, matka je podozrivá z trestného činu opustenia dieťaťa.

NA TROJIČNOM NÁMESTÍ 26-ročný Milan D. prepadol telesne postihnutú ženu pohybujúcu sa na invalidnom vozíku. Žiadal od nej peniaze, a keď mu ich odmietla vydať, vyhrážal sa, že ublíži jej aj jej rodine. Následne jej vytrhol kabelku a ušiel. Všimol si to však náhodný svedok, ktorému sa podarilo kabelku páchateľovi zobrať.

NA KRAJINSKEJ ULICI predvádzali policajti z priestorov reštaurácie 25-ročného Mariána C. Tomu sa to však nepáčilo, a tak sa nielenže pustil do strážcov zákona, ale snažil sa na nich aj nahuckať psa bojového plemena. Policajtov okrem toho kopal, udieral a vyhrážal sa im fyzickou likvidáciou.

(mm)
Páčil sa vám článok?