V Poluse sa dnes strieľalo, jedna osoba je mŕtva

1.2.2008
0
Páčil sa vám článok?

Dnes popoludní o 15.30 h došlo na Vajnorskej ulici k streľbe, ktorej výsledkom je jedna usmrtená a jedna zranená osoba. Informovala o tom Alena Toševová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru.

Podľa televízie TA3 došlo k incidentu v nákupnom centre Polus City Center a do nemocnice už prijali dvoch postrelených mužov s ranami na hrudi a rukách.

Prijatie dvoch pacientov do ružinovskej nemocnice potvrdila hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave Rút Geržová. Povedala, že muži sa nachádzajú na oddelení ARO a dostávajú potrebnú zdravotnú starostlivosť. Zároveň potvrdila, že priestor na oddelení strážia policajti. Nešpecifikovala však bližšie zdravotný stav postrelených.

Policajti v tejto súvislosti vyhlásili pátranie po štyroch ozbrojených osobách oblečených v čiernom. Zároveň je vyhlásené aj pátranie po vozidle Land Rover červenej farby. Informácie možno poskytnúť na linke 158.

Z dobre informovaných zdrojov z nákupného centra sa TASR dozvedela, že incident sa odohral na prízemí v bare. V obchodnom dome funguje niekoľko súkromných bezpečnostných služieb, pričom niektoré zariadenia v ňom sú obľúbeným miestom stretávania sa cudzích štátnych príslušníkov, najmä občanov arabského pôvodu.

(tasr)

Páčil sa vám článok?