Správy z podsvetia 42/2007

4.12.2007
0
Páčil sa vám článok?

NA WOLKROVEJ ULICI sa obeťou lúpežného prepadnutia stal 16-ročný mladík z okresu Senec. Lupič mladíka napadol a odcudzil mu mobil v hodnote asi 17-tisíc korún. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci lúpeže.

NA NÁMESTÍ HRANIČIAROV dosiaľ neznámy páchateľ prepadol stávkovú kanceláriu. Pod hrozbou použitia zbrane prinútil 26-ročnú pracovníčku, aby mu vydala peniaze. S peniazmi potom ušiel. Policajti prepátrali okolie aj so služobným psom, neznámemu mužovi sa podarilo uniknúť. Pri prepade sa nikto nezranil. V prípade jeho odhalenia môže za lúpež asi 14-tisíc korún stráviť vo väzení až 12 rokov.

NA MLYNAROVIČOVEJ ULICI policajti našli u 39-ročného Bratislavčana igelitové vrecúško s obsahom zelenej sušenej rastliny. Či ide o marihuanu, ako sa sám vyjadril, potvrdí až expertíza.

NA PRIEVOZSKEJ ULICI sa do reštaurácie vlámal dosiaľ neznámy páchateľ. Násilím vnikol do reštaurácie na prvom poschodí v budove, kde odcudzil finančnú hotovosť, so sebou si odniesol i televízor, projektor a nezistené množstvo alkoholu. Na ďalšom televízore rozbil obrazovku. Svojím konaním tak spôsobil celkovo škodu za viac ako 600-tisíc korún. Prípad vyšetruje polícia.

NA KOŠICKEJ ULICI neznámemu páchateľovi stačilo len päť minút na to, aby zo zaparkovaného auta značky Citroen ukradol gastrolístky v hodnote viac ako dva milióny korún. Polícia začala trestné stíhanie a po páchateľovi pátra.

NA HANULOVEJ ULICI sa obeťou lúpežného prepadnutia stala 65-ročná Bratislavčanka. Lupič k nej pristúpil a z ruky sa jej pokúšal vytrhnúť kabelku. Pani sa snažila udržať si ju, no spadla a utrpela zranenia v oblasti tváre. Lupič napokon aj s lupom ušiel na neznáme miesto. V kabelke mala okrem dokladov aj osobné veci v hodnote 25-tisíc korún.

NA ULICI PRI KRÍŽI policajti kontrolovali 20-ročného Dávida z Bratislavy. Ten im dobrovoľne vydal zatavenú injekčnú striekačku, v ktorej sa nachádzala biela kryštalická látka. Podľa jeho vyjadrenia ide o pervitín.

NA GEOLOGICKEJ ULICI policajti kontrolovali 20-ročnú Kristínu z Bratislavy. Našli u nej jednu zatavenú injekčnú striekačku s obsahom bieleho prášku. Materiál zaslali na expertízu.

NA NOBELOVEJ ULICI došlo k požiaru v chemickom závode Istrochem. Nikto nebol zranený a do ovzdušia neunikli žiadne nebezpečné látky. Škody na majetku ešte neboli vyčíslené.

(ver)
Páčil sa vám článok?