Správy z podsvetia 31/2007

19.9.2007
0
Páčil sa vám článok?

NA FARSKÉHO ULICI pri pohostinstve policajti kontrolovali trojicu mužov, ktorí po spozorovaní hliadky znervózneli a snažili sa z miesta odísť. Napokon im 27-ročný muž dobrovoľne vydal tri igelitové vrecúška obsahujúce zelenú sušenú rastlinu. Skončil na policajnom oddelení, odkiaľ ho po vypočutí prepustili.

NA NÁBREŽÍ ARM. GEN LUDVÍKA SVOBODU neďaleko Parku kultúry a oddychu neznámy páchateľ lúpežne prepadol 27-ročnú ženu. Mladá žena vystúpila z električky číslo 5 na zastávke pri Parku kultúry a oddychu a potom išla pešo po chodníku smerom do mesta, kde ju prepadol neznámy muž asi vo veku 30 rokov, športovej postavy, vysoký asi 175 cm. Fyzicky ju napadol, potom jej zobral kabelku a ušiel. Žena utrpela zranenia s predpokladaným časom liečenia 14 dní. Po páchateľovi polícia pátra.

NA KRIŽOVATKE TOMÁŠIKOVA - TRNAVSKÁ neuniklo pozornosti policajnej hliadky osobné motorové vozidlo Opel Vectra. Vozidlo zastavili a kontrolovali, pričom sa zistilo, že 28-ročný Bratislavčan šoféroval aj napriek zákazu viesť motorové vozidlá, pričom zákaz mal uložený až do mája budúceho roku. Neminulo ho obvinenie pre trestný čin marenia výkonu úradného rozhodnutia.

NA STREDNEJ ULICI odcudzil 30-ročný Štefan D. kompresor za 20-tisíc korún. Policajti mu dokázali aj sedem ďalších podobných skutkov, v auguste sa vlámal do piatich rodinných domov a v septembri do dvoch, všetko v Ružinove. Celkové škody, ktoré spôsobil, presiahli 140-tisíc korún. Časť ukradnutých vecí zaistili. Za mrežami môže stráviť až dva roky.

NA RAČIANSKEJ ULICI policajná hliadka spozorovala priamo pri čine dvoch mužov, ktorí fyzicky napadli tretieho, pričom mu odcudzili ruksak. S lupom sa potom dali na útek. Policajti ich prenasledovali a oboch páchateľov neďaleko miesta činu zadržali. Polícia v tejto súvislosti ďalej vedie vyšetrovanie vo veci trestného činu lúpeže.

NA BOSÁKOVEJ ULICI pri kontrole na dopravnom ihrisku policajti zaistili igelitové vrecúško obsahujúce neznámu zelenú sušenú rastlinu, ktoré im dobrovoľne vydal 17-ročný Bratislavčan. Mladíka následne predviedli na policajné oddelenie. Po vypočutí ho prepustili a podozrivý materiál zaslali na expertízu.

NA STAVBÁRSKEJ ULICI policajti kontrolovali 33-ročného muža, ktorý im dal papierovú skladačku obsahujúcu neznámu hnedú látku. Materiál zaslali na expertízu.

(ver)
Páčil sa vám článok?