Mestskí policajti asistovali pri otváraní dvoch bytov

24.7.2007
0
Páčil sa vám článok?

Obyvatelia domu na Karadžičovej ulici 49 dnes privolali mestskú políciu pre šíriaci sa zápach z jedného bytov na piatom poschodí. Po otvorení bytu pracovníkmi kľúčovej služby našli policajti už len bezduché nehybné telo 80-ročnej ženy, ktorá v byte bývala.

Telo bolo zavalené nábytkom. Privolaný lekár sa k presnej príčine a času smrti tejto ženy nevedel vyjadriť, určí to až súdna pitva. Informoval o tom hovorca Mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy Peter Pleva.

Ako ďalej uviedol, ďalší byt po telefonickom oznámení otvárali pracovníci kľúčovej služby krátko po 15:00 aj na Zámockej ulici 6. V tomto prípade mestských policajtov požiadala o pomoc istá Bratislavčanka, ktorá krátko predtým telefonovala so svojou 85-ročnou známou. Hovor sa však náhle prerušil a pri opätovných telefonátoch na volané číslo bola účastnícka stanica neustále obsadená. Po otvorení bytu ležala poškodená v bezvedomí na zemi. Hliadka mestskej polície privolala pracovníkov rýchlej zdravotníckej pomoci a tým sa podarilo po niekoľkých minútach bezvládnu babičku prebrať z bezvedomia.

(sita)

Páčil sa vám článok?