Polícia vyšetruje včerajšiu vraždu muža v Dúbravke

20.7.2007
0
Páčil sa vám článok?

Vo štvrtok okolo 20.00 h bola polícia privolaná na Ulici Ľuda Zúbka v Dúbravke, kde sa v byte nachádzala mŕtvola 67-ročného muža. Smrť muža, ktorý sa stal obeťou násilného činu, spôsobili viaceré bodno-rezné rany na tele.

Polícia na objasnení prípadu intenzívne pracuje. V tejto súvislosti je zo skutku je podozrivá 34-ročná žena z Bratislavy. Ďalšie okolnosti trestného činu vraždy sú predmetom vyšetrovania.

V prvom polroku 2007 polícia v Bratislavskom kraji zaznamenala 12 trestných činov vraždy, z toho 9 bolo objasnených. V štyroch prípadoch išlo o pokus vraždy a pri ďalších 8 páchateľ skutok dokonal. Vyšetrovatelia a kriminalisti dodatočne objasnili dve vraždy z minulého obdobia. Za rovnaké obdobie  minulého roku polícia zaznamenala 8 vrážd, z ktorých bolo šesť objasnených.

  • Polícia objasnila prípad vraždy 59-ročnej ženy, ktorý sa odohral koncom januára v byte na Košickej ulici v Ružinove. Žena podľahla viacnásobným zraneniam v oblasti hlavy v oblasti hlavy a krku. Obvineniu z vraždy čelí 42-ročný Anton N.
  • Medzi objasnenými prípadmi je vražda štrážnika, ktorá sa odohrala  počas druhého marcového víkendu v priestoroch stupavskej firmy. 55-ročný muž sa stal obeťou troch páchateľov, ktorí sa vlámali do objektu firmy a odcudzili odtiaľ rôzne veci, medzi nimi i príručný  trezor. Obvineniu zo zločinu vraždy čelia Tibor P. (39),  Peter G. (31) a Milan S. (39) z okresu Malacky.
  • 27. marca 2007 svoj čin dokonal Jozef (26) z Bratislavy. Na Trojičnom námestí v Podunajských Biskupiciach sa jeho obeťou stal  taxikár, ktorého po hádke bodol nožom do oblasti hrudníka. Ten následkom zranenia podľahol.
  • Z pokusu vraždy čelí obvineniu 29-ročný Oliver z Bratislavy. Skutok sa odohral počas druhého júnového vídendu na jednej z petržalských diskoték . Obvinený muž s nožom napadol 27-ročného muža a spôsobil mu niekoľko bodno-rezných rán, z ktorých sa musel liečiť.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?