FOTO: Pri materskej škole na Miletičovej ulici niekomu asi prekážala lavička, tak ju zdemoloval!

16.8.2021

Zdroj: koláž abn - Google Maps a FB R.B.

Páčil sa vám článok?

"Rozprávkový Ružinov. Navštívili nás Lomidrevo a Miesiželezo," uviedol k sérii fotografií zdemolovanej lavičky pri areáli materskej školy na Miletičovej ulici č.37 rozhlasový moderátor Roman Bomboš. Snímky urobil počas ranného venčenia svojho psa a následne ich zverejnil na sociálnej sieti.

Pochopiteľne, že dôsledok tohto vandalského činu nezostal na sociálnej sieti bez odozvy a väčšina priateľov známeho bratislavského moderátora sa zhodla v tom, že by si vinník zaslúžil byť vypátraný a následne potrestaný aspoň zopár výchovnými zauchami od Valihoru či Valivrcha, ktorý by sa podľa diskutujúcich do tejto ružinovskej rozprávky s trochu dramatickou zápletkou tiež hodil.  

Zdroj: FB R.B.

Niekto si pravdepodobne v noci potreboval dokázať svoju silu a odniesla si to lavička...

Bratislavské noviny sa skontaktovali s hovorkyňou mestskej časti Bratislava - Ružinov Mgr. Tatianou Tóthovou, ktorá už o poškodení lavičky pri materskej škole na Miletičovej ulici vedela práve zo sociálnej siete.

Zdroj: FB R.B.

​"Ak niečo takéto naši obyvatelia vo svojom okolí zbadajú, tak by to mali čo najskôr nahlásiť na Miestny úrad v Ružinove. Teda nestačí len zverejniť fotky na sociálnej sieti, nakoľko pracovníci ružinovskej VPS-ky sú väčšinou v teréne, kde riešia aj rôzne podobné prípady, ale najskôr sa musia o nich dozvedieť. Nemáme na úrade presné štatistiky, koľko lavičiek býva každoročne čiastočne poškodených či zdemolovaných, ale vandali sa, bohužiaľ aj takto, prejavujú pomerne často. Výmena tejto lavičky za novú bude stáť mestskú časť 350 eur, k čomu treba prirátať ešte aj náklady za prácu našich ľudí," dodala hovorkyňa Ružinova Tatiana Tóthová. 

(ars)

Páčil sa vám článok?