FOTO a VIDEO: V Krematóriu sa konala posledná rozlúčka so študentkou Linh Nguyen Thi Dieu, ktorú pred týždňom zrazilo auto Daniely K.

28.9.2020

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Nielen rodina, jej priatelia, blízki či spolužiaci z Gymnázia Ladislava Novomeského, ale aj desiatky kamarátov a príslušníkov vietnamskej komunity žijúcej v Bratislave sa prišlo dnes poobede do Krematória v Lamači rozlúčiť s 18-ročnou študentkou Linh Nguyen Thi Dieu, ktorá presne pred týždňom zahynula v dôsledku zrážky vozidlom Range Rover šoférovanom 35-ročnou podnikateľkou, módnou dizajnérkou a bývalou miss Danielou K.

Príchod smútiacich hostí do areálu miesta poslednej rozlúčky: 

Na terase pred obradnou sálou bratislavského krematória sa napokon zhromaždili stovky ľudí: 

Fotografie z poslednej rozlúčky si môžete pozrieť v našej galérii:

"Len ťažko hľadáme slová na nešťastie, ktoré postihlo rodinu Linh. Bola v najlepšom zmysle slova obľúbená; nám mnohým blízka pre svoju láskavosť a dobrotu. Linh bola fantastická - šikovná, usilovná, múdra, skromná, vždy nápomocná a usmiata... Takmer osem rokov študovala u nás na Gymnáziu Ladislava Novomeského - tento rok sa pripravovala na maturitu. Ale krutý osud nám ju náhle bez varovania vzal. Hoci slová nedokážu utíšiť smútok, ani zaplniť prázdne miesto v srdci, chceli by sme aj s Rodičovskou radou vysloviť úprimnú sústrasť celej jej rodine, škole, kamarátom z Oktávy a všetkým, ktorí ju poznali. A aj keď sme ju všetci nepoznali osobne, pri tejto smutnej správe sa nám tisnú slzy do očí - veď bola jednou z nás, patrila do našej Tomášičkárskej rodiny. Linh, nikdy na Teba nezabudneme, rovnako ako na všetko, čo si nás za tých pár spoločných chvíľ naučila..." tak zneli slová poslednej rozlúčky s obľúbenou študentkou, ktoré sú zverejnené aj na FB stránke Gymnázia Ladislava Novomeského. 

Zdroj: FB Gymnázium Ladislava Novomeského

Na sociálnej sieti zostane ako pamiatka na Linh aspoň toto video:

(ars)

Páčil sa vám článok?