FOTO: Moderátor Richard Vrablec vyhlásil súťaž o najbláznivejšie rúško - niektoré sú ozaj uletené...

2.9.2020

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Presne 1. septembra, teda dnes spustil známy bratislavský moderátor Richard Vrablec na sociálnej sieti súťaž o najbláznivejšie rúško, ktorej sa môžete zúčastniť aj vy. Stačí si nasadiť na tvár niečo naozaj originálne, odfotografovať sa alebo nakrútiť na video a zverejniť to na svojom FB profile aj s hashtagom blazniverusko. Na víťazov čaká niekoľko atraktívnych cien...

"Úsmev ma cenu zlata a myslím, že si to všetci uvedomujeme. Aj keď ho teraz cez rúška nevidíme často, oči sa smejú. Rozveselme svojím bláznivým rúškom ľudí, ktorí nás stretnú. Možno ten úsmev cez ich rúška neuvidíme, ale dobrý pocit z toho, že robíme niečo pre veselší svet, stojí za to. No a ten, čo bude mat najbláznivejšie rúško, dostane skutočne zlato," vysvetľuje moderátor Richard Vrablec skutočnosť, že prvou cenou v jeho súťaži je zlatý šperk. 

Zdroj: FB R.V.

​Organizátor nevšednej súťaže - moderátor Richard Vrablec.

Súťaž o najbláznivejšie rúško Slovenska vyhlásil dnes ráno na Facebooku s tým, že záujemcovia o účasť v nej sa majú buď odfotiť alebo nahrať videjko v bláznivom rúšku a označte ho na svojom profile hashtafom: #blazniverusko. Presne o mesiac, teda 1. októbra vyberie päťčlenná porota pod vedením herca Juraja Baču 10 rúšok, z ktorých sa napokon určia tie najoriginálnejšie. 

Zdroj: FB R.V.

​Zatiaľ najväčšie sympatie v súťaži vzbudila dvojica v rúškach s vyobrazenými skutočnými ústami...

Majiteľ víťazného rúška ziska zlatý šperk podľa vlastného výberu v hodnote 1000 eur od spoločnosti  Zlatokov, ďalší dvaja účastníci súťaže získajú celodenné vstupy pre 2 osoby do AquaCity Poprad a desať ľudí, čo oznam o súťaži bude zdieľať na svojom FB profile bude odmenených fľašou 3 putňového tokajského vína. "Pomôžte mi nájsť Najbláznivejšie rúško Slovenska," vyzýva na sociálnej sieti Richard Vrablec.

Zdroj: FB M.K.

​Podmienky súťaže splnili aj členovia skupiny Kochanski, ktorí sa v originálnych rúškach odfotili na Miletičke...

(ars)

Páčil sa vám článok?