VIDEO: Nahnevaná žena na brehu jazera zaútočila svojou šľapkou na labuť...

14.8.2020

Zdroj: Dravce.sk - Juraj Žiak

Páčil sa vám článok?

Na sociálnej sieti sa dnes objavilo video, ktoré zdvihlo adrenalín azda každému, kto si ho pozrel. Vidno v ňom labuť na brehu Veľkého Draždiaka ako obchádza deku, na ktorej sedí starší manželský pár. Zrazu k labuti pristúpi evidentne už predtým nahnevaná pani a tresne ju svojou šľapkou po zadku, pričom na labuť kričí, aby vypadla...

"Ak sa správať neviete, tak do prírody nechoďte! Pokojne môžete svoje krásne vnady vytasiť aj na uzavretých kúpaliskách, kde sa nebudete musieť biť o miesto so zvieratami, ktoré v tomto prostredí žijú," napísali administrátori FB stránky Udaj svojho množiteľa, ktorá šokujúce video dnes takisto zdieľala rovnako ako stovky iných užívateľov sociálnej siete.

Názor si môžete spraviť sami:

Tu je nezostrihané video, v ktorom nervózna pani hovorí o tom, že labute podľa nej napádajú deti:

Reakcie verejnosti v diskusiách sú na 99 percent namierené proti počínaniu pani, ktorá svoje pokyny: "Vypadni" a násilie voči príslušníkovi či príslušníčke tohto krásneho vodného vtáctva obhajovala tým, že to labute napádajú ľudí. Nezastavili ju ani prosebné slová autora videa, ktorý jej vravel: "Nechajte ju. Nechajte ju. Ony tu boli skôr." Väčšina diskutujúcich na sociálnych sieťach až taká mierumilovná nebola a viacerí sa priznali, že mali chuť fyzický útok tej agresívnej tetke sami oplatiť, prípadne jej priali, aby jej ten útok labute raz vrátili aj s úrokmi.  "Ľudia si už dnes myslia, že môžu byť všade a všetko im patrí. Hlupaňa, veď to vy ste prišli do ich prostredia a nie oni k vám domov! Tak sa uvedomte!" napísala jeden z tých publikovateľných komentárov pani Renáta. 

(ars)

Páčil sa vám článok?