VIDEO: Nechutný incident v Rači - speváčka si od staršej pani vypočula rasistické a vulgárne urážky!

1.10.2019

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Cez víkend sa v Rači konalo charitatívne podujatie Beháme pre srdce 2019, v rámci ktorého sa konal aj koncert, kde vystupovala napríklad aj speváčka Veronika Strapková. Práve ona sa pri ceste na spomínané podujatie stala terčom nevyberaného útoku, pri ktorom staršia pani - vodička v tmavomodrej toyote začala vulgárne urážať bežkyne, ale aj samotnú umelkyňu krátko po tom, keď ju upozornila, že tadiaľ autom neprejde...

"Povedala som jej, že asi tadeto neprejde a už som bola cigánska p..a. Práve idem na charitatívne vystúpenie podporiť choré detičky. Pani mala problém aj s účastníkmi behu, lebo sú to pre ňu citujem “neplodné p..e”, čo súťažia. Celé zle toto," napísala Veronika Strapková k videu, ktoré cez víkend zverejnila na sociálnej sieti. 

Priebeh incidentu si môžete pozrieť tu:

Speváčka, ktorá používa aj umelecké meno Veronikas ako jedna z účinkujúcich v programe mala vyhradené miesto neďaleko od pódia priamo v areály, kde sa podujatia konalo. Pri snahe dostať sa so svojím autom na vyhradené parkovisko mala problém prejsť, nakoľko bola prístupová cesta kvôli bežcom uzavretá. Keď vystúpila z auta, aby pani v tmavomodrej toyote povedala, že tadiaľ asi tiež neprejde, tak dotyčná ju začala častovať rasistickými urážkami o tom, že nejaká cigánska p..a jej nebude rozkazovať a oháňala sa políciou. Veronika sa celý incident rozhodla zdokumentovať na kameru mobilného telefónu. A následne zverejniť na sociálnej sieti aj s komentárom: "Nechcem jej ublížiť. Len pevne verím, že pochopí možno aspoň takto ako jej konanie môže ubližovať."

Je evidentné, že Veronika Strapková bola z celej situácie poriadne rozhodená, čo vidno aj vo videu, ktoré krátko po incidente nakrútila:

Speváčka Veronika Strapková má na svojom konte album Puzzle a ako herečka sa objavila v nemeckej mini TV sérii Die Puppenspieler alebo populárnom markizáckom seriáli Búrlivé víno.

(ars)

Páčil sa vám článok?