VIDEO: Mladík rozosmial ľudí stojacich na zastávke MHD - nebudete chápať, čo pod Mostom SNP urobil...

30.9.2019

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Nudné večerné, respektíve nočné čakanie na autobusové spoje smerom do Karlovej Vsi či Mlynskej doliny na zastávke MHD pod Mostom SNP si pred niekoľkými dňami spestril mladý muž. Ten sa rozhodol, že pobaví trošku seba a človeka, ktorý ho pri jeho počine nakrútil na mobilný telefón...

Vo videu je vidno mládenca, ktorý sa snažil s cestovným lístkom o nástup do jedného z nákladných automobilov bratislavských technických služieb, ktoré sa starajú o čistotu cestných komunikácií a išlo akurát okolo. Posádka čistiaceho vozidla oranžovej farby ho však ignorovala a auto pokračovalo v činnosti, na ktoré je určené. Mladík sa následne nahlas sťažoval, že ho "autobus" nielenže nevzal, ale ani nezastavil, čo rozosmialo väčšinu prítomných stojacich na zastávke pod Mostom SNP.

Celé video si môžete pozrieť tu:

Je jasné, že v tomto prípade išlo o recesiu a pokus o situačný humor, teda nedá sa predpokladať, že by reálne existoval niekto, kto by si naozaj dokázal pomýliť autobus DPB s vozidlom technických služieb. A v takom prípade sa to dá hodnotiť ako celkom úspešná scénka, hoci sa pochopiteľne nájdu aj takí, čo si budú myslieť, že počínanie mladíka na zastávke MHD bolo skôr trápne než smiešne. 

(ars)     

Páčil sa vám článok?