VIDEO: Ľudia prichádzajúci do Bratislavy mali o zábavu postarané - takáto hádka sa odohrala pred Hlavnou stanicou

2.9.2019

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Prvý septembrový deň bol síce sviatočný, ale mnohí najmä študenti ho využili na cestovanie, keďže dnes sa začal nový školský rok. Ľudia, ktorí včera pricestovali vlakom do nášho hlavného mesta, mohli byť na konečnej autobusov MHD svedkami hlučnej výmeny názorov medzi postaršou pani v sukni a chlapíkom s ruksakom na chrbte. Nechýbalo veľa, aby sa dvojica pustila aj riadnej bitky.

V záberoch, ktoré sa objavili na Facebooku je vidno pani, ktorá si vyhrnie dlhšiu suknu a vytrčí smerom na muža svoj zadok, pričom mu nadáva. Chlap sa nahnevane otáča a odchádza preč. Žena sa rýchlym krokom pohne smerom k nemu, dobehne ho a pokúsi sa ho kopnúť. Ten ju rukami od sebe odstrkuje. Obaja na seba kričia. Okoloidúci ľudia sa snažia rozhnevanej dvojici vyhnúť, prípadne si ju zvedavo obzerajú...

Hlavná stanica a najmä priestranstvo pred ňou je už dlhé roky vyhľadávaným miestom rôznych asociálov, aj keď polícia a súkromná bezpečnostná služba sa ich priamo zo staničnej budovy snaží vyháňať a tak sa zdržiavajú na lavičkách, prípadne na zástavkách MHD, kde často obťažujú cestujúcich, prípadne im takýmito scénkami znepríjemňujú čakanie na spoje MHD. 

(ars)  

Páčil sa vám článok?