FOTO: Jednu zo stien na ZŠ Beňovského zdobí kresba chlapíka nápadne podobného Ficovi...

9.8.2019

Zdroj: FB Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Je to Robert Fico alebo nie? Takúto otázku si kládli diskutujúci pod fotografiou, ktorú pred pár dňami zverejnil pán Róbert na facebookovej stránke Dúbravky. Je na nej zachytená grafity maľba muža v obleku, košeli a kravate, ktorý svojím výzorom pripomína bývalého slovenského premiéra. Dve ženy, ktoré chodili do základnej školy na Beňovského však tvrdia, že presne vedia, o koho v skutočnosti ide...

Obyvatelia Dúbravky sa tento týždeň zabávali na fotografii, ktorú na sociálnej sieti Facebook zverejnil pád Róbert D. Ten odfotil vonkajšiu stenu chodby v areáli Základnej školy na Beňovského, ktorú zdobí spomínané grafity. Dominuje mu postava muža s blond vlasmi v zelenom saku, bielej košeli, žltej kravate a slnečných okuliaroch, ktorý vyzerá ako bývalý predseda vlády SR Robert Fico. Až 90 percent ľudí, ktorí obrázok videli, bolo presvedčených, že ide o expremiéra. "Neviem, kto to je, ale aj z fotky na mňa razí alkohol," zavtipkoval si Michal. V komentároch sa objavila aj narážka na známu pieseň skupiny Karpina:  

"Že vás hanba nefacká - takto strašiť deti!" napísala pani Vierka. 

Blonďavé vlasy kreslenej postavičky niektorých zvádzali aj k domnienke, že by mohlo ísť o amerického prezidenta Donalda Trumpa, prípadne slovenského herca Richarda Stankeho. Svetlo do záhady však priniesli dve bývalé žiačky spomínanej školy, ktoré sú presvedčené, že niekto na stenu namaľoval bývalého učiteľa Telesnej výchovy - pána Bielčíka. "Jeho duch straší v každom z nás - staršie ročníky pamätajú..." uviedla Andrea a Brigita s ňou súhlasí: "Mám pravdu, ak poviem, že to bol náš telocvikár. Pamätám si ho dobre, len mňa neučil, aj keď mám pocit, že som ho vždy videla oblečeného v teplákovej súprave." 

(ars) 

Páčil sa vám článok?