Polícia uzavrela dva prístupy na Zlaté piesky - v areáli sa konala Ibiza párty

14.6.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V areáli prírodného kúpaliska Zlaté piesky sa dnes večer začína tradičné letné podujatie Ibiza párty. Na bezpečnosť návštevníkov akcie bude dozerať polícia z Bratislavského kraja, ktorá dnes uzavrie pre autá dva prístupy vedúce k hlavnému vchodu a v prípade potreby bude obmedzená alebo regulovaná aj doprava na priľahlej Ceste na Senec.

"V súvislosti s verejným kultúrnym podujatím ktoré sa bude konať vo večerných a nočných hodinách dňa 14.06.2019 v areáli kúpaliska Zlaté Piesky, budú zo strany Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II prijaté opatrenia bezpečnostného charakteru. Ich cieľom bude zabezpečiť ochranu verejného poriadku, ochranu života, zdravia a majetku občanov ako aj plynulosť cestnej premávky pred, počas a po jeho skončení. Návštevníkov akcie žiadame, aby počas bezpečnostných opatrení rešpektovali pokyny alebo výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným občanom," píše sa v stanovisku polície z Bratislavského kraja, ktoré zverejnila na svojom oficiálnom Facebooku. 

Zdroj: Ibiza párty

​Zo zverejnenej mapky podujatia je zrejmé aj to, kde by mali byť situovaní záchranári a hasiči..,.

"Z dôvodu zabezpečenia bezpečnosti podujatia ako aj ochrany života a zdravia jeho účastníkov, môže dôjsť k uzavretiu cestnej komunikácie na ul. Cesta na Senec tým spôsobom, že nebude možné sa dostať s motorovými vozidlami k areálu Zlatých pieskov zo žiadneho smeru (viď. fotografia). Dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením a hliadkami dopravnej polície. Vodičov žiadame, aby sa riadili pokynmi polície a zároveň zvýšili svoju pozornosť," dodali bratislavskí policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?