FOTO: Na Hviezdoslavovom námestí pristál Batman a vyvolal v centre poriadny rozruch!

27.3.2019

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Turisti a náhodní okoloidúci, ktorí sa dnes vyskytovali na Hviezdoslavovom námestí či v jeho okolí museli byť asi poriadne prekvapení, keď na jednom z plechových komínov pred historickou budovou Slovenského národného divadla uvideli muža v kostýme populárneho komiksového hrdinu - Batmana. Nechýbali tam kamery a viacerí ľudia si ho fotili do mobilov. O čo vlastne išlo?

Fotografiu muža oblečeného v kostýme Batmana stojaceho na plechovom komíne, ktorý pravdepodobne slúži na odvádzanie výfukových plynov z podzemných garáží Carlton nachádzajúcej sa pod Hviezdoslavovým námestím, zverejnila Bratislavčanka Zuzana na svojom facebookovom profile a dala k nej popis: "Pozrite sa, kde som dnes videla Batmana."

Zdroj: FB D.O.

Jej známi pochopiteľne nechápali, čo to má znamenať. A tipovali, že možno ide o prehratú stávku, počin nejakého recesistu či vtipkára alebo sociologický prieskum, keď sa na skrytú kameru zaznamenávajú reakcie okoloidúcich na nevšedný jav odohrávajúci sa pred ich očami. Zuzana Bratislavským novinám prezradila, že muž v krátkych nohaviciach je v skutočnosti herec Henrich Platek, ktorého si ľudia možno budú pamätať napríklad z formácie Kopytovci. "Ak som tomu dobre rozumela, tak išlo o nakrúcanie humornej scénky do nejakého nového televízneho seriálu," povedala nám Zuzana.   

(ars)

Páčil sa vám článok?