FOTO: Nápis na kaderníctve v nákupnom centre asi aj vás dostane do kolien!

5.3.2019

Zdroj: Wikipedia

Páčil sa vám článok?

Centrum je jedno z najznámejších nákupných centier v Karlovej Vsi. Nachádza sa v ňom viacero obchodov a prevádzok, napríklad aj kaderníctvo, na ktoré nedávno vyvesili nápis: Pod vplyvom alkoholu nestriháme... "To je chvályhodné - veď ani šoférovať by sa v takom stave nemalo," žartujú ľudia na sociálnych sieťach...

Pod vplyvom alkoholu nestriháme! ​Takýto nápis svietil rovno nad otváracími hodinami Salónu MiAr aspoň podľa fotografie, ktorá bola zverejnená 1. marca 2019 na facebookovej stránke Slovák ovláda slovenčinu.

Zdroj: FB Slovák ovláda slovenčinu

"Teraz fakt neviem či nemôžem byť ožratý ja alebo oni," zamýšľa sa Dušan a Veronika pridáva svoju verziu ako to chápe ona: "Keď mám vypité, tak nestrihám. Maximálne holím hlavu. Britvou." Podobne to pochopila aj Tatiana: "No zjavne sú zodpovední a uvedomelí, keď pijú, tak nepracujú." Svetlo do tmy vniesol akurát pán Juraj, ktorý predpokladal, že nápis je asi určený štamgastom z neďalekej Evy.    

My sme najskôr ani nechceli veriť, že nejde o koláž alebo snímku upravenú na počítači a tak sme zavolali na telefónne číslo uvedené na internetovej stránke kaderníctva, kde nám jeho pracovníčka povedala, že naozaj ide o nápis určený aj pre zákazníkov zo susedného pohostinstva. Niektorí z nich v minulosti po pár vypitých pohárikoch dostali nápad, že by sa mohli nechať ostrihať, ale dýchať ich alkoholové výpary asi nebolo nič príjemné pre samotné kaderníčky. Preto to riešili spomínaným nápisom, ktorý vraj medzitým mal byť upravený na novú verziu: Zákazníkov pod vplyvom alkoholu nestriháme! A v salóne veria, že tým by sa mali skončiť akékoľvek žartíky vyplývajúce z pôvodného evidentného dvojzmyslu.

(ars)

         

Páčil sa vám článok?