FOTO: Kedysi sa stálo na banány a mandarínky a dnes v Auparku vznikol takýto rad na "jablká"

8.2.2019

Zdroj: FB Nekŕmte nás odpadom

Páčil sa vám článok?

V nákupnom centre Aupark dnes otvárali novú predajňu Apple a pri tej príležitosti ponúkali niektoré výrobky tejto značky, najmä mobilné telefóny, za zvýhodnené ceny. Pre viacerých ľudí bola táto ponuka natoľko lákavá, že boli ochotní aj niekoľko hodín stáť v nekonečnom zástupe...

Fotografia obrovského radu sa objavila na facebookovej stránke Nekŕmte nás odpadom a za chvíľu k nej pribudli desiatky komentárov. Väčšinou od ľudí, ktorí sa do nákupného centra dnes nevybrali. Napríklad Matúš to zhodnotil stroho: "A vraj sa Slováci majú zle." Podobný názor vyslovila aj Ria: "Niektorí ľudia zjavne nevedia, čo s peniazmi a podľa všetkého ani nepracujú.."

Zdroj: FB Nekŕmte nás odpadom

Najväčší ohlas získal komentár Patrika Ďuricu: "Z Apple sa stala luxusná položka, ktorá podľa oviec určuje spoločenský status daného jedinca a v ich mysli niečo ako rasovú nadradenosť oproti iným. Proste ajfon musíš mať, inak si menejcenný. Pritom by im v pohode stačil telefón za 200 eur."

Ale veľa ľudí sa stotožnilo aj s názorom Janky Raždíkovej: "Keby takto ľudia stáli v rade v pomoci druhým ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú...ale vtedy sa všetci tvária, že nemajú čas ani peniaze."

"Chorý národ. Ak by vznikol takýto rad v potravinách, tak si neviem predstaviť, akými slovami by nazvali pokladníčku, keby tam mali stáť 10 minút. Normálne neverím vlastným očiam!" dodala Gabriela.

(ars)

Páčil sa vám článok?