Sfušovaná robota: Pozor pri parkovaní v Devínskej Novej Vsi

28.12.2018
0

Zdroj: fb Devínska Nová Ves

Páčil sa vám článok?

Obyvatelia Devínskej Novej Vsi nie sú spokojní so stavom, v akom zostalo ich parkovisko po dokončení prác po výmene kurenárskych trubiek.

Ako prvá na tento problém upozornila pani Janka z Devínskej Novej Vsi prostredníctvom sociálnej siete: ,,Ľudia, davajte si pozor pri nočnom parkovaní. Medzi bytovkou Jána Smreka 1 a bankou aj takto dopadla práca majstrov... tak aby vám to náhodou neurobilo škodu na aute..." varovala svojich spoluobyvateľov a priložila aj fotografie, na ktorých je  vidieť zreteľne veľká jama, ktorá by naozaj pri zaparkovaní mohla spôsobiť nemalú škodu na aute. 

,,Celá Devínska je takto odfušovaná na každom rohu kde sa pracovalo na výmenu kurenárskych trubiek," hneval sa pán Igor.

,,Tých chýb je tam viac.... Má to niekto na starosti? Kto preberie po nich prácu?" snažila sa zistiť sa pani Andrea.

,,Nahláste to cez pracovný deň na Teplo GGE. Spisujú všetko a chodia na obhliadky, " radila nešťastným obyvateľom pani Vlada, ktorá sa rozhodla celú situáciu riešiť a následne do inštitúcie aj zatelefonovala: ,,Ja som telefonovala a dokonca do hodiny sa boli aj na to pozrieť. Že to evidujú teraz všetko. Tak hádam aj opravia..." napísala.

Pani Michaela smutne skonštatovala, že ,,stavebníkom a investorom je TEPLO GGE, ktoré sa zaviazalo, že tu ako nájomca preinvestuje istý balík peňazí. Koľko v skutočnosti tá výmena rozvodov stála peňazí, sa pravdepodobne nikdy nedozvieme," dodala.

Zdroj: fb Devíska Nová Ves

,,Zoberte lopatu a zahádžte to hlinou. Zmenšíte tým riziko poškodenia auta na ten čas, kým to opravia definitívne," poradil dočasné riešenie pán Branislav.

Banoviny. sk oslovili aj starostu, aby sa k tejto téme vyjadril: 

"Vzniknutú situáciu riešime. Stavebník GGE Teplo, ktorý výmenu teplovodov vykonáva, má povinnosť dať zasiahnuté plochy do pôvodného stavu, aký bol pred rozkopávkami. Stav monitorujeme a kontrolujeme priebežne, kde je to nevyhnutné, vykonáme opatrenia," povedal nám Dárius Krajčír, starosta Devínskej Novej Vsi. 

S firmou GGE Teplo sa nám až do uzávierky nepodarilo spojiť. Vzniknutú situáciu budeme však aj naďalej sledovať a článok priebežne aktualizovať.

Zdroj: fb Devínska Nová Ves

​(bal)

Páčil sa vám článok?