Ako napreduje rekonštrukcia bazéna v Karlovej Vsi?

20.12.2018
0
Bazén v ZŠ Alexandra Dubčeka

Zdroj: karlovaves.sk

Páčil sa vám článok?

Práce na rekonštrukcii školského bazéna v Základnej škole Alexandra Dubčeka na Majerníkovej v bratislavskej Karlovej Vsi pokračujú. Budú však drahšie, ako sa predpokladalo.

Ako informovala mestská časť, spoločnosť HBH, ktorá v elektronickej aukcii predložila najnižšiu cenovú ponuku, celý objekt pred sviatkami zakonzervuje a v prácach bude pokračovať od 7. januára. Bazén dokončí podľa plánu, v lete 2019.

"Rekonštrukčné práce skomplikovali nepredvídateľné skutočnosti. Projektová dokumentácia počítala s búraním „čistého“ betónu, avšak teleso vyrovnávacej nádrže je zložené zo železobetónu. Jeho búranie je technicky aj finančne náročnejšie, cena búracích prác sa preto navýši o takmer 40-tisíc eur. Harmonogram prác to nenaruší," informuje karloveský miestny úrad na svojej webovej stránke..

Okrem búracích prác sa začalo pracovať aj na novej elektroinštalácii. Pokračujú tiež práce na prestavbe šatní, spŕch a toaliet, ktorú budú bezbariérové. V toaletách sú osadené geberity, naťahané sú vodovodné a odpadové rozvody. Na bazénovej hale vysekali pôvodné obkladačky. V hale sa budú na steny pridávať vyrovnávacie omietky a neskôr nové obklady.

(ms)

Páčil sa vám článok?