Do Bratislavy príde Karel Gott - pozrieť sa na Karla Gotta

8.11.2017

Zdroj: PR muzikálu Čas ruží

Páčil sa vám článok?

Najočakávanejší muzikálový titul roka Čas ruží s hitmi Karla Gotta láka v Čechách množstvo divákov, ale už čoskoro, konkrétne v piatok 24.novembra 2017 sa dočkáme muzikálu aj na Slovensku . Odohrajú ho na Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave v hlavnej úlohe s autorom Sagvanom Tofim a dokonca za osobnej účasti maestra Karla Gotta!

Muzikál, ktorý je poctou Karlovi Gottovi, pripravil scénaristicky a režijne Sagvan Tofi. Pre piesne Karla Gotta našiel nový život v romantickom príbehu plnom skvelých speváckych a hereckých výkonov. Bratislava zažije premiéru muzikálu na špeciálne pre tento večer pripravenej scéne, ktorá bude oveľa väčšia a vizuálne zaujímavejšia ako v domovskom Divadle Karlín.

Slovenská verzia bude mať rozmery až 26 x 18 m, vrátane divadelných toční, živého orchestra, veľkoplošných projekcií takmer 200 m 2 a tiež základných rekvizít známych z pražského predstavenia - súčasťou scény bude aj cirkusantská maringotka či dokonca klasický hodový detský kolotočSamotné obsadenie bude takisto hviezdne - v hlavnej mužskej úlohe sa predstaví osobne autor muzikálu Sagvan Tofi. Do Bratislavy už potvrdil svoju účasť v hľadisku aj samotný Karel Gott a vraj má pre svojich slovenských fanúšikov pripravené aj nejaké prekvapenie...

Príbeh Času ruží odhaľuje tajomný príbeh starého obrazu, ktorý v sebe ukrýva osud jednej veľkej celoživotnej lásky. Je to príbeh, ktorý slľubuje divákov dojať aj pobaviť s množstvom známych hitov Karla Gotta: Když jsem já byl tenkrát kluk, Přijela pouť, Jen se hádej, Svět má ty chvíle rád, Korunou si hodím, Je jaká je, Když muž se ženou snídá”, všetky skladby ožívajú v nových muzikálových aranžmánoch a speváckom podaní hercov a spevákov s rešpektom, aký si zaslúžia.

„V predaji je už len necelých 1000 vstupeniek, tak sa teším, že bude opäť plno a že k nám po roku zavíta ďalší zauímavý muzikálový titul, ktorý láka divákov. Pre tých, ktorí nemôžu cestovať do Prahy, ponúkneme myslím viac ako vylepšenú verziu aj u nás doma na Slovensku. Je pre nás cťou privítať na tomto predstavení osobne aj pána Karla Gotta, verím, že spolu zažijeme ďalší nezabudnuteľný a veľkolepý muzikálový večer," vyjadrila sa slovenská promotérka muzikálu Silvia Nemčovičová. Vstupenky na podujatie si môžete kúpiť v sieti Predpredaj.sk v cenách od 27 eur.

(ts, ars, foto: PR ČR)

Páčil sa vám článok?