Pokojné Vianoce a šťastný nový rok 2005

2.10.2006
Páčil sa vám článok?

Vážení čitatelia, v rukách držíte posledné tohtoročné vydanie Bratislavských novín. Azda by mohlo byť trochu slávnostnejšie, zostali sme však verní tradícii a aj v závere roka chceme Bratislavčanom, našim čitateľom, dať čo najviac nových informácií. Naším darčekom pod váš vianočný stromček preto nech sú nové správy z mesta, ktoré nechýbajú ani v poslednom tohtoročnom vydaní Bratislavských novín.

Dovoľte, aby sme vám, milí čitatelia, poďakovali za vašu priazeň, za váš záujem o dianie v Bratislave, za vaše pripomienky a názory, ktoré nám pomáhajú pripravovať tieto, pre mnohých najlepšie, noviny v meste.

Dovoľte, aby sme vám zaželali pokojné a milostiplné vianočné sviatky, aby ich posolstvo zostalo v našich srdciach a ich atmosféra vo všetkých domácnostiach ešte dlho po tom, ako na vianočných stromčekoch zhasne posledná sviečka.

V novom roku 2005 želáme všetkým Bratislavčanom veľa zdravia, pokoja a lásky. Nech je pre celú Bratislavu a jej obyvateľov už tradične lepší, ako bol ten predchádzajúci.

Páčil sa vám článok?