Módna Korzo Party na záver Kultúrneho leta

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Vyvrcholením Kultúrneho leta v Bratislave bola Módna korzo party, ktorú na Hlavnom námestí a v priľahlých uličkách pripravila mestská časť Bratislava - Staré Mesto.

V spolupráci so známou domácou módnou značkou ZOE staromestská samospráva pripravila takmer šesťhodinový program. Napriek chladnému (už skoro jesennému) počasiu prišlo do centra mesta značné množstvo Bratislavčanov. Tí, ktorí prišli neľutovali.

Celý program sa začal výstavou fotografií z predchádzajúcich akcií ZOE, ktorá bola v kaviarni Garp. Františkánske námestie patrilo umeleckému tetovaniu a piercingu, Klobučnícka ulica horúcej automobilovej novinke Audi A2, nádvorie Vinohradníckeho múzea zase etno čajovni. Pred vinárňou Veľký františkáni bola ochutnávka vín.

Pouličným predstavením sa predstavila skupina Mango Molas, nechýbal džez Adrieny Bartošovej, či pomádové hity v podaní Ivety Bartošovej a Roba Opatovského. Predstavili sa aj hudobné skupiny Hudba z Marsu či Ska-Pra šupina. Program Módnej Korzo Party bol ukážkou moderného životného štýlu, hudobných žánrov a aktuálnych módnych trendov. Vyvrcholením podujatia bola výročná módna show ZOE.

(brn)
FOTO - Vladimír Mišauer

Páčil sa vám článok?