VIDEO: Do projektu Som doma a necítim sa opustený sa zapojili aj Adam Ďurica či Miro Jaroš...

21.3.2020

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Bratislavský moderátor Richard Vrablec sa pustil do realizácie zaujímavého projektu, ktorý si sám aj vymyslel. Nazval ho Som doma a necítim sa opustený. V rámci neho sa prostredníctvom videohovoru spája so známymi ľuďmi, ktorí momentálne nemôžu pre výskyt konoronavírusu na Slovensku, vykonávať svoje povolanie a spovedá ich...

Pred niekoľkými dňami sme písali o aktivite moderátora Richarda Vrableca, ktorý okrem toho, že v týchto dňoch pomáha seniorom, aby sa necítili osamelo a mali doma všetko, čo potrebujú, tak zároveň realizuje svoj projekt Som doma a necítim sa opustený. Spovedá v ňom rôzne osobnosti najmä kultúrneho života, ale nezabudol ani na doktora Pavla Traubnera, ktorý nedávno v dôsledku choroby prišiel o nohu.

Rozhovory s pánom profesorom Traubnerom, huslistom Ondrejom Kandráčom či hercom a moderátorom Jurajom Bačom nájdete v prvej časti našej série článkov:

​Na konci tohto týždňa pribudli na moderátorov facebookový profil dvaja speváci, ktorých spája napríklad aj to, že boli obaja v prvej sérii šou Slovensko hľadá SuperStar a hoci ju nevyhrali, tak z oboch sa stali hviezdy a získali si svojou tvorbou na Slovensku najmä mladé publikum. 

Prvým je Adam Ďurica, ktorého Richard Vrablec vyspovedal vo štvrtok a pozrite si, čo všetko spevák o sebe prezradil a ktorý svoj hit prerobil do aktuálnej podoby:

Bývalý finalista prvej série šou Slovensko hľadá SuperStar, dnes úspešný spevák a idol detí Miro Jaroš žije už niekoľko rokov v našom hlavnom meste a vďaka projektu Richarda Vrableca mala verejnosť možnosť trochu nahliadnuť aj do jeho súkromia. V bytu nechýbajú plagáty jeho milovanej speváčky Janet Jackson či polica plná hudobných nosičov - platní i cédečiek. Miro prezradil, že počas domácej karantény mal dostatok času, aby si všetky usporiadal podľa abecedy a ukázal aj svojich vtáčikov, ktorých akurát venčil. 

Pozrite si celý rozhovor s Mirom Jarošom:

(ars)

Páčil sa vám článok?