VIDEO: Ako trávia dni v domácej karanténe ľudia, ktorých poznáme z televíznych obrazoviek?

17.3.2020

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Bratislavský moderátor Richard Vrablec sa pustil do realizácie zaujímavého projektu, ktorý si sám aj vymyslel. Nazval ho Som doma a necítim sa opustený. V rámci neho sa prostredníctvom videohovoru spája so známymi ľuďmi, ktorí momentálne nemôžu pre výskyt konoronavírusu na Slovensku, vykonávať svoje povolanie a spovedá ich...

Richard Vrablec patrí v rámci Bratislavy k dosť vyťaženým moderátorom verejných akcií a podujatí, vďaka čomu má kontakty s veľkým množstvom mediálne známych osobností a platí to aj naopak, teda, že aj populárni ľudia poznajú jeho. Preto preňho nebolo ťažké rozbehnúť v časoch, kedy je väčšina z nás či už dobrovoľne alebo z nutnosti zavretá v dome či byte, svoj nový projekt Som doma a necítim sa opustený. 

Ako prvého doň oslovil herca, speváka a takisto aj príležitostného moderátora Juraja Baču. Ten býva na Kolibe, teda v lokalite, ktorá poskytuje nádherný výhľad na Bratislavu. Ďuro ho sprostredkoval všetkým fanúšikom, ktorí si videohovor s Rišom pozreli a dokonca im aj zahral na gitare predohru k skladbe Vráť trochu lásky medzi nás.

Celé video si môžete pozrieť tu:

Ako druhý bol do projektu oslovený moderátor jojkárskej relácie Všetko, čo mám rád - huslista a moderátor Ondrej Kandráč, ktorého Richard nezastihol zatvoreného doma, ale kdesi uprostred prírody. 

Pozrite sa, kde sa interpret hitu Hej Sokoly, práve nachádzal:

 

A dnes pribudlo na facebookový profil Richarda Vrableca aj tretie video, ktorého hlavným aktérom je skúsený slovenský neurológ Pavel Traubner. Verejnosť pravdepodobne zachytila informáciu o tom, že nedávno musel podstúpiť amputáciu dolnej končatiny, ale pán profesor sa takisto nemusel cítiť doma opustený či osamelý, nakoľko mu okrem manželky Kataríny robila spoločnosť aj vnučka Tamarka. 

Pozrite si videorozhovor s pánom Traubnerom: 

Bratislavské noviny sa s Richardom Vrablecom dohodli na spolupráci, takže nie je vylúčené, že postupne budú sem či na náš web pribúdať aj ďalšie rozhovory s ďalšími osobnosťami žijúcimi či pracujúcimi v našom hlavnom meste.

(ars)

Páčil sa vám článok?