Aký film si pozriete počas nasledujúceho víkendu v letných bratislavských kinách? Pozrite si prehľad

19.7.2019
Letné kino na Magio pláži

Zdroj: TS - Ctibor Bachratý

Páčil sa vám článok?

Pozrite si zoznam filmov, ktoré sú na programe v letných kinách v hlavnom meste od dnes do nedele.

LETO

Film leto je plné hudby, priateľstva a zakázanej lásky v Rusku osemdesiatych rokov.

Leningrad, začiatok osemdesiatych rokov. Neoficiálnou hudobnou scénou hýbu miestni nasledovníci Lou Reeda, Iggyho Popa, Bowieho alebo Talking Heads. Patrí k nim aj mladý Viktor. Keď sa stretáva so svojím idolom Mikom a jeho krásnou ženou Natašou, začína leto plné hudby, priateľstva a zakázanej lásky.

21. 7. Bažant kinematograf, Magio pláž, 21h.

ŽENY V BEHU

Komédia o ženách, ktoré sa neboja vybehnúť šťastiu naproti. Viera (Zlata Adamovská) prežila s Jindřichom skvelý život a je pevne rozhodnutá splniť i jeho posledné prianie – zabehnúť maratón! Emancipovaná a rázna matka troch dcér (Tereza Kostková, Veronika Kubařová, Jenovéfa Boková) v tom nevidí žiadny problém. Proste si trasu rozdelí na štyri časti a zdolajú tých viac ako 42 kilometrov ako rodinná štafeta. Žiadna z nich síce zatiaľ neubehla ani meter, ale do štartu predsa ostávajú tri mesiace a tréner Vojta (Vladimír Polívka) pripravil skvelý kondičný plán. Stačí len začať. Dcéry sa však do behania neženú. Majú úplne iné starosti.

20. 7. Bažant kinematograf, Magio pláž, 21h.
BAJKERI

Zrážka so životom síce nesie isté úskalia, ale s humorom sa dá zvládnuť nielen výšľap do strmého kopca, stavba stanu, chýbajúca elektrická zásuvka, ale tiež sok v láske.

19. 7. Vajnorské open-air letné kino, 21h.
ZÚFALÉ ŽENY ROBIA ZÚFALÉ VECI
Romantická komédia podľa predlohy Haliny Pawlowskej. „To bol teda pôrod!“ - je presná definícia nielen vstupu hrdinky Oľgy (Klára Issová) na svet vzácnou „čelnou“ polohou, ale táto veta vystihuje i jej túžbu nájsť tu pravú lásku. Nie je to však tak jednoduché, možno preto, že ani Oľga nie je jednoduchá.
19. 7.  Dom kultúry Dúbravka, 21:30h.
BOHEMIAN RHAPSODY
Jediné čo je výnimočnejšie ako ich muzika je jeho príbeh. Bohemian Rhapsody popisuje hudobnú dráhu i nekontrolovateľnú životnú špirálu Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.
19. 7. Letné kino Istracentrum, 21:15h.
          Amfiteáter Rača, 21:15h.
TRABANTEM TAM A ZASE ZPÁTKY
Veľká cesta okolo sveta končí. Film definitívne dokazuje, že nie sú potrebné drahé terénne autá, aby človek prešiel celý svet a zažil jeden z najdojemnejších návratov.
19.7. Letné kino v Líščom údolí, 21:30
(citylife,nc)
Páčil sa vám článok?