V Karlovej Vsi bude hudobný festival alternatívnej hudby aj s Katarziou či Sisou Féher

8.2.2019

Zdroj: FB - koláž abn

Páčil sa vám článok?

Priaznivci alternatívnej hudby by si mali vo svojich kalendároch poznačiť dátum 15. február. V bratislavskom klube Kamel na Molecovej 2 v Karlovej Vsi sa po dvojročnej prestávke oživí myšlienka hudobného festivalu alternatívnej hudby.

Koncerty odohrajú interpreti ako Katarzia, Pjoni, Lubo Burgr, Sisa Fehér, Leto s Monikou a ďalší interpreti. Špeciálnou udalosťou bude krst debutovej nahrávky kanadsko-slovenského pesničkára Milana Andrého. Súčasťou festivalu bude aj spriaznené Lesoochranárske zoskupenie VLK a chýbať nebudú Živé vína, Dobré jedlo a Slnko butik.

 “Slnko spirit festival sa koná vždy v polovici februára a dostal názov od Nu spirit klubu, kde sa konali prvé ročníky. Keďže podnik zanikol, museli sme hľadať nové miesto, ktoré by nám náladou, kapacitou a prístupom vyhovovalo,” hovorí speváčka skupiny Longital a zároveň zakladateľka vydavateľstva Slnko Records Shina.

"Okrem festivalu pripravujeme spoločne aj výchovné koncerty pre stredoškolákov. Naše hodnotové nastavenie a zmysel pre reflexiu súčasnej nezávislej profesionálnej kultúry, sú si  blízke a preto sme radi, že nás hudobné vydavateľstvo oslovilo. Nevynímajúc fakt, že v prioritách oddelenia kultúry je podporovať lokálnu kultúru a lokálpatriotizmus," dodáva vedúca Oddelenia kultúry miestneho úradu Adriána Majka.

(ts)

Páčil sa vám článok?