Neviete kam cez víkend s deťmi? Cvernovka má pre nich program

17.2.2018
Nová Cvernovka

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Nová Cvernovka na Račianskej ulici predstavila po premene na Kultúrne a kreatívne centrum svoj program. Čo chystá počas víkendu pre deti?

Jej Dramacentrum EDUdrama realizuje interaktívne zážitkové programy pre  všetky vekové kategórie. Už túto nedeľu o 16:30 hod. sa bude konať  divadielko pre batoľatá s názvom Dúha v EDUdrame. Počas predstavenia sa  deti zoznámia s rôznymi materiálmi, čo prispeje k rozvoju ich jemnej motoriky. Kratučký príbeh o medveďovi rozvinie ich fantáziu. Vďaka týmto  dvom aspektom sa už od útleho veku rozvíja u detí kreativita. Vstupné je  5 eur pre rodinu a účasť je potrebné si vopred aj rezervovať.

V rámci Divadla Fí sa uskutoční predstavenie Žofka a Žofka. Žofka je, ako aj  veľa iných, „dieťa s kľúčom na krku.“ Také dieťa sa vie o seba postarať,  ale aj nahnevať na rodičov, že musia veľa pracovať. Vstupné je 5 eur  a opäť je nutná rezervácia.

V nedeľu 25.2 o 9.00 hod sa uskutoční seminár Ajurvéda a deti I. Ajurvéda je sesterskou disciplínou jogy. Je  to veda pochádzajúca z Indie, ktorá nás učí spoznať samých seba a žiť  v svojej prirodzenosti, pretože jedine vtedy môžeme byť zdraví   šťastní. Chcete vedieť, či existuje obdobie vzdoru, existuje  hyperaktívne alebo trucujúce dieťa podľa ajurvédy? Alebo ako si ostať  s deťmi blízki? Seminár je vhodný nielen pre všetkých rodičov, ktoríp chcú pochopiť svoje dieťa, ale aj pre dospelých, ktorí ešte potrebujú  pochopiť svoje vnútorné dieťa. Seminár bude mať svoje pokračovanie,  v druhej časti bude témou výživa detí a poslednou detská lekárnička.

Nová Cvernovka sa nachádza na Račianskej 78 v budove bývalej chemickej priemyslovky. Dostanete sa tam električkou č.3,5,7 (zastávka Nám. Biely Kríž) alebo autobusom č. 75 (zastávka ŽST Vinohrady).

Čo sa týka parkovania, ak pôjdete autom, zaparkujete pred areálom bývalej Palmy na Račianskej 76 a pred železničnou stanicou Bratislava Predmestie (cca 200m od hlavného vstupu).  

(nikicuki)

 

Páčil sa vám článok?