Bezplatné premietanie pre seniorov a ružinovské rodiny s deťmi pokračuje

12.1.2018
0
Premietanie pre seniorov v Ružinove

Zdroj: MÚ Ružinov

Páčil sa vám článok?

Mestská časť Bratislava-Ružinov ešte v roku 2016 v spolupráci so spoločnosťou Cultus Ružinov a kinom Nostalgia rozbehli projekt bezplatného premietania pre seniorov. Vlani sa tento projekt rozšíril aj o kategóriu ružinovských rodín s deťmi. Kiná zadarmo v Spoločenskom dome Nivy budú pokračovať aj tento rok.

Projekt bezplatného premietania pre našich seniorov a rodiny s deťmi sa nám osvedčil. Kino Nostalgia má svoje čaro a je dôležité, aby aj v dnešnej dobe ľudia spolu trávili viac času. Takto si môžu pozrieť kvalitný film a potom sa o ňom môžu porozprávať, či si len oddýchnuť a načerpať nové sily,“ uviedol starosta Ružinova Dušan Pekár. V pondelok 15. januára 2018 o 14:00 hod. sa skôr narodení Ružinovčania môžu tešiť na film Iluzionista. Ďalšie bezplatné premietania ich budú čakať každý druhý pondelok v mesiaci v rovnakom čase.

Pre ružinovské rodiny s deťmi je v sobotu 27. januára 2018 o 16:00 hod. pripravená rozprávka Ovečka Shaun.  Rozprávkové premietania Ružinovského detského kina, ktoré pripravili Cultus Ružinov a MČ Bratislava-Ružinov v spolupráci s kinom Nostalgia, budú opäť v priestoroch kina  v Spoločenskom dome Nivy vždy poslednú sobotu v mesiaci.

Zdroj: MÚ Ružinov

​(ts, ms)

 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie