Kamil Mikulčík bude spievať Miroslava Válka

27.10.2017

Zdroj: Facebook K.M.

Páčil sa vám článok?

Bratislavský herec Kamil Mikulčík je známy aj svojou druhou umeleckou stránkou, ktorou je spev, veď napokon je členom populárnej vokálnej skupiny Fragile. Už túto sobotu sa opäť predstaví ako sólový interpret a to v kaviarni Scherz na Palisádoch, kde bude interpretovať skladby s textami básnika Miroslava Válka.

„Nestihol som síce plagátmi oblepiť všetky stĺpy v meste, ale v sobotu si prídeme zahrať do scherzu pri tej oranžovej stene. Kedysi sme tam ako Frndžal začínali, a vždy som si buchol hlavu do ľavého repráku, lebo tam bol tak akurát. Nižšie bol už iba v Hlave XXII. aj prvé standupy sa diali tam. Vtedy trvala sláva z úspechu len po stlačenie kľučky. Ono to toľko trvá aj dnes, ale zas my radi žijeme v ilúzii. Odvtedy sme vymenili kluby, zostavy a niektorí aj životy. Ale je dobré sa občas vrátiť, a dať si tam kávu a pivo, len pre ten pocit. Keď budeš blízko Zochovej a Svoradovej, máš to kúsok. Ale veď to vieš,“ napísal Kamil Mikulčík do netradičnej pozvánky.

Kamila Mikulčíka bude sprevádzať formácia Pacova Trio v zložení: Stanislav Palúch (husle), Róbert Ragan (kontrabas) a Marcel Comendant (cimbal). O zhudobnenie básní Miroslava Váleka ako aj aranžmány sa postaral Stanislav Šurín a v programe by mali zaznieť piesne Smutná ranná električka, Po písmenku, Zápalky, Hrdlička, Šachy, Svadba, Už koľkú noc, Dáma v rýchliku, Kaplnka a Problém. Koncert začína v sobotu 28. októbra 2017 o 19:09 hod. a vstupné je 7 eur.

(ars, foto: FB K.M.)

Páčil sa vám článok?