V mestskom divadle sa začína operetná sezóna

12.10.2017

Zdroj: BKIS

Páčil sa vám článok?

Metropolitný orchester Bratislava odštartuje 15. októbra svoju šiestu operetnú sezónu. O 17.00 hod. v Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava sa môžu návštevníci tešiť na ďalší hudobný zážitok.

Metropolitný orchester Bratislava ponúkne každý mesiac jeden zo svojich vynikajúcich koncertov. Otvárací koncert šiestej operetnej sezóny Metropolitného orchestra v Bratislave prinesie poslucháčom tie najkrajšie populárne melódie z operetného trojuholníka Viedeň - Budapešť – Bratislava. Vypočuť si ich môžete už túto nedeľu 15. októbra o 17:00 hod. v Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava. Prinesú ich mladí umelci - sopranistka Viktória Ballánová (víťazka medzinárodnej súťaže E. Házy v Nových Zámkoch) a jej partner - tenorista Pavol Oravec. Dirigentskej taktovky sa ujme skúsený Dušan Štefánek.

Novinkou tejto sezóny je aj predaj abonentiek, ktoré si môžete zakúpiť v predpredaji v pokladni Mestského divadla P. O. Hviezdoslava. Študenti a poslucháči umeleckých škôl môžu využiť výrazné zľavy. Viac informácií na www.mdpoh.sk

(ts, ars, foto: bkis)

Páčil sa vám článok?