Plesovú sezónu ukončí Bratislavský bál

19.10.2006
Páčil sa vám článok?

Záver mestskej plesovej sezóny patrí v tomto roku opäť reprezentačnému Bratislavskému bálu, ktorý sa uskutoční v priestoroch Reduty 29. januára 2005.

Z poverenia magistrátu hlavného mesta Bratislavy je tento rok usporiadateľom programu Bratislavské kultúrne a informačné stredisko. Aj v tomto roku prevzal nad Bratislavským bálom záštitu primátor mesta Andrej Ďurkovský. Ústrednou myšlienkou mestského bálu bude uctievanie tradičných hodnôt v meste, bratislavských špecifík, lokálpatriotizmu, ale aj historického prepojenia na Viedeň a Budapešť.

Účastníci a hostia bálu sa môžu zabávať vo všetkých priestoroch historickej budovy Reduty vrátane kasína. Nebude chýbať tradičné uvedenie mladých dám a pánov do spoločnosti, vysoká úroveň bálu bude podporená kvalitnými účinkujúcimi. Moderátormi bálu budú Iveta Malachovská a Martin Nikodým.

V jednotlivých sálach sa predstavia Gustáv Brom Big Band pod vedením Vlada Valoviča, Bratislava Hot Serenaders, Funny Fellows, skupina Margot, Vašo Patejdl a mnohí ďalší umelci, vrátane majstrov tanečného umenia z tanečnej školy Jagermajster. Na Bratislavskom bále nebude chýbať ani polnočné prekvapenie a polnočné noviny.

Vyvrcholením ústrednej myšlienky Bratislavského bálu 2005 bude ocenenie ľudskosti a snahy urobiť niečo užitočné pre Bratislavu - udelenie Ceny Júliusa Satinského - Bratislavská čučoriedka.

Predpredaj vstupeniek na Bratislavský bál je v Infocentre BKIS na Klobučníckej ulici 2, tel.: 5443 3715.

Páčil sa vám článok?