Pri petržalskom skejt parku je dnes PIK-NIK

1.9.2012
0
Pri petržalskom skejt parku je dnes pik-nik - Piknik
Páčil sa vám článok?

Rôzne atrakcie, hry a súťaže dnes čakajú na všetkých Bratislavčanov v priestoroch petržalského skejt parku na Markovej ulici. Nezisková organizácia Kaspian pri príležitosti 15. výročia svojej činnosti organizuje PIK-NIK.

Od 10.00 do 18.00 h si budú môcť návštevníci zabubnovať s Rytmikou, vyskúšať si netradičné športy, zahrať spoločenské hry, odfotiť sa s priateľmi pri veselých kulisách či sa vyblázniť na nafukovačkách. "Návštevníci si prídu na svoje aj vďaka divadelným predstaveniam pre všetky generácie," informovala TASR Zuzana Milatová z Kaspianu. Pre najmenších je pripravené aj maľovanie na tvár a klauni, chýbať nebude ani exhibícia jazdcov v skejt parku a výstava fotografií.

Kaspian je nezisková organizácia, ktorá sa venuje hlavne deťom a mladým ľuďom v Petržalke. Podujatím chce nielen osláviť svoje narodeniny, ale aj ukázať, čo všetko pre mladú komunitu v mestskej časti robí. Svoju činnosť realizuje prostredníctvom ľahko dostupných programov. "Ide o spojenie voľnočasových a preventívnych aktivít, so sociálnou prácou a neformálnym vzdelávaním," vysvetlila Milatová. Kaspian tiež vzdeláva odborníkov, vytvára priestor pre prax študentov a dobrovoľnícku činnosť.

Na akcii môžu Bratislavčania podporiť jeden z plánovaných projektov Kaspianu a kúpou žrebu sa tak dostanú aj do losovania o ceny. Pripravených ich je spolu 50.

(TASR)

Páčil sa vám článok?