Kačice budú opäť pretekať pre charitu

28.6.2012
0
Kačice budú opäť pretekať pre charitu - Preteky kacic
Páčil sa vám článok?

V nedeľu 1. júla 2012 od 12.00 h sa v Areáli Divoká voda v Čunove uskutočnia už piate Preteky kačíc - benefičného charitatívneho podujatia pre Bratislavčanov.

Umelé žlté kačice budú súťažiť na trati v umelom vodnom kanáli. Pripravené sú preteky kačíc jednotlivcov aj firemných kačíc. Veselé budú aj raftové preteky firiem a známych osobností. Počas celého podujatia bude program pre deti aj dospelých, zábavný aj umelecký.

Výťažok z podujatia sa použije na podporu aktivít, ktorým sa venujú neziskové organizácie Komunitná nadácia Bratislava, Materské centrum Bublinka, Mixklub a Mixáčik - nízkoprahové centrá, Občianske združenie PUNKT, Občianske združenie Ulita, Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom a Výcviková škola pre vodiacich psov.

Každý Bratislavčan môže podporiť niektorú z neziskových organizácií, a to tak, že si adoptuje súťažnú kačicu alebo aj viac kačíc - online na stránke pretekov alebo v deň podujatia od 12.00 - 14.30 priamo v Areáli Divoká voda v Čunove.

(knb)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?