Fun zóna pripravila zaujímavé podujatia

2.5.2011
0
Páčil sa vám článok?

Pre fanúšikov hokeja otvoril Bratislavský samosprávny kraj (BSK) v spolupráci s hlavným mestom River Fun Zónu na Tyršovom nábreží. Vo veľkokapacitnom stane je k dispozícii viac ako 1000 miest na sedenie a stovky návštevníkov počas víkendu využilo ponúkané služby.

Návštevníci stanu môžu sledovať zápasy na šesťmetrovej LED obrazovke, môžu sa zapojiť do interaktívnych hier, súťažiť o rôzne darčeky a zabávať sa do neskorých nočných hodín.

Súčasťou prezentačných podujatí BSK bola aj víkendová premiéra manifestačnej cyklojazdy s názvom Župná dvadsiatka, na ktorú prišlo vyše 200 cyklistov. Kraj pripravil túto akciu aj pri príležitosti 10. výročia fungovania regionálnej samosprávy na Slovensku. "Všetkým účastníkom cyklojazdy chcem poďakovať za odvahu, ktorú preukázali. Našťastie prestalo pršať a bola z toho jedna pekná jazda, ktorá symbolizuje to, že chceme mať bezpečné mesto pre cyklistov a pre rodiny s deťmi," povedal predseda BSK Pavol Frešo na margo podujatia.

Víkendovým vyvrcholením bol IV. ročník Bratislavského majálesu. Bol hlavným sprievodným kultúrno-spoločenským podujatím počas prvého víkendu hokejových majstrovstiev sveta v Bratislave, ktoré si nenechali ujsť ani početní zahraniční hokejoví fanúšikovia.

(tasr)

Páčil sa vám článok?