BKIS chce ešte viac skvalitniť a rozšíriť služby

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

Bratislavské kultúrne a informačné stredisko chce v budúcnosti skvalitňovať a rozširovať služby v oblasti cestovného ruchu, rozvíjať kultúrne aktivity a vzájomne prepájať obe tieto sféry.

Ako nám povedal riaditeľ BKIS Vladimír Grežo, jedným z najdôležitejších cieľov vo sfére cestovného ruchu je zvýšiť kvalitu poskytovaných služieb a zlepšiť jazykovú zdatnosť zamestnancov na pracoviskách prvého kontaktu, kde sa bezprostredne stretávajú so zahraničnými návštevníkmi mesta. „Chceme tiež zabezpečiť, aby návštevníci Bratislavy, nech už prichádzajú do mesta akoukoľvek cestou, mali od prvej chvíle prístup k informáciám a mohli sa čím skôr zorientovať,“ konštatoval. To znamená ešte viac uviesť do života slogan „BKIS - Vaša brána do Bratislavy a jej kultúry“. Medzi ďalšie ciele BKIS patrí rozšírenie ponuky tematických prehliadok mesta, nových služieb súvisiacich s pobytom v meste, ako aj servisom pri zabezpečovaní návštev na kultúrnych a športových podujatiach.

Začiatkom budúceho roku BKIS pripravuje Kultúrnu mapu Bratislavy, ako aj projekt podpory klubových podujatí a vyhľadávanie nových projektov hodných podpory na pôde celého mesta. Pre akcie v exteriéroch bude veľkým prínosom uvedenie do života areálu Železnej studničky a obnoveného amfiteátra.

Páčil sa vám článok?