Februárové zmeny na našej webovej stránke

21.2.2008
0
Páčil sa vám článok?

Ako ste si už iste všimli, vážení čitatelia, v uplynulých dňoch sme urobili na webovej stránke www.bratislavskenoviny.sk niektoré drobné zmeny. Dúfame, že nikomu z vás nesťažia orientáciu v tomto webovom priestore, ale naopak uľahčia prístup a zvýšia čitateľský komfort.

Tou najzásadnejšou zmenou je úprava hornej časti webu, kde pribudlo bledomodré menu s ponukou Bratislavského bazára (Auto-moto, Nehnuteľnosti, Pracovné ponuky, Straty a nálezy) a niektorých Praktických informácií (Kde hľadať lekára, Kde sa najesť, Kde vybaviť, Kde športovať).

Bránu do Archívu tlačenej verzie Bratislavských novín - Tlačené vydania - sme z hornej časti webstránky presunuli do tmavomodrého menu, na jej miesto sme presunuli Prihlásenie registrovaných čitateľov. Pripomínam, že registrovaní čitatelia môžu diskutovať o jednotlivých aktualitách a zapájať sa do diskusií v Bratislavskom fóre. Okrem toho si môžu podľa záujmu vybrať oblasti, z ktorých chcú dostávať e-mailom novinky zverejňované na www.bratislavskenoviny.sk.

V tmavomodrom menu pribudol okrem odkazu na Bratislavské fórum aj dokaz na prehľad kultúrnych, spoločenských a športových podujatí v meste Kam v Bratislave.

Medzi Praktické informácie pribudol prehľad športovísk Kde športovať, kam môžu návštevníci webstránky pridať ďalšie športoviská. To isté platí aj o informáciách Kde hľadať lekára, Kde hľadať lekáreň, Kde vybaviť - pokiaľ v našom zozname niečo chýba, upozornite nás na to, príp. takúto informáciu môžete priamo do zoznamu pridať.

Keďže chceme, aby webstránka www.bratislavskenoviny.sk bola stále lepšia, pripravujeme ďalšie zmeny, o ktorých budeme v pravý čas informovať. Ak by ste mali, vážení čitatelia, konkrétne návrhy, ako túto webstráku vylepšiť, napíšte nám. Formulár pre zaslanie pripomienky nájdete na podstránke O nás.

Radoslav Števčík, šéfredaktor
Páčil sa vám článok?