Legendárny Zucchero vystúpi 7. mája v Bratislave

21.2.2008
0
Páčil sa vám článok?

Taliansky spevák Zucchero vystúpi 7. mája o 20. hodine v Sibamac Aréne NTC v Bratislave, aby odohral svoje najznámejšie hity ako Baila Morena, Senza Una Donna, Diamante či Wonderful World.

"Je to príležitosť, ako zažiť tohto výnimočného speváka naživo. Je to taliansky šarm a temperament s výnimočnou charizmou v jednej osobe," povedala PR manažérka Katarína Žáková za agentúru Equinoxe.

Zucchero, vlastným menom Adelmo Fornaciari, je žijúcou legendou. Dovedna nahral 16 albumov, z ktorých boli mnohé vydané v miliónových nákladoch. Je prirovnávaný k Joe Cockerovi alebo k Chris Rea.

"Slovenskému publiku príde predstaviť novo zaranžované najslávnejšie hity svojej kariéry. Jeho hudba je zmesou rozličných žánrov - od blues až po rock, s použitím moderných elektronických prvkov," doplnila Žáková.

Podľa jej slov ho preslávili najmä romantické balady a je autorom piesní, ktoré pozná celý svet. Zucchero počas kariéry spolupracoval s viacerými svetovými umelcami ako Paul Young, Eric Clapton, Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, John Lee Hooker, Sting či Andrea Bocelli.

(tasr)

Páčil sa vám článok?